اصفهان؛ کانون ایثار در جنگ تحمیلی ۱۲روزه و یادمان حماسه ۲۵ آبان

خبر تاریخ خبر: 1404/06/22

مدیرکل صداوسیمای اصفهان اعلام کرد: در جنگ تحمیلی ۱۲روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، حدود ۱۰ درصد شهدا متعلق به استان اصفهان بودند که بخش قابل توجهی از آنان غیرنظامی بودند.

افشارنیا، مدیرکل صداوسیمای اصفهان، با اشاره به نقش پررنگ مردم این استان در جنگ تحمیلی ۱۲روزه گفت: اصفهان یکی از نقاط کانونی این نبرد بود و حدود ۱۰ درصد شهدای آن به استان اصفهان تعلق داشت. به گفته او، حدود ۳۰ نفر از شهدای این جنگ در استان غیرنظامی بوده‌اند. آخرین شهید این نبرد نیز روز ۱۷ شهریورماه پس از تحمل جراحات در شهرضا تشییع شد.

 

وی افزود: در رویداد «ایران جان، اصفهان ایران» به موضوع جنگ تحمیلی ۱۲روزه نیز پرداخته خواهد شد. افشارنیا همچنین با اشاره به روز ایثار و حماسه اصفهان یادآور شد: در ۲۵ آبان ۱۳۶۱، ۳۷۰ شهید در اصفهان تشییع شدند و هزاران نفر دیگر به جبهه اعزام شدند؛ حماسه‌ای که بارها مورد تقدیر رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است.

اطلاعات

نویسنده : رسول سالاری

منبع : ورامین نامه

تبلیغات

نظرات


تمامی نظرات پس از تایید، نمایش داده خواهند شد.