حرکت قطار مترو به سمت ورامین؛ اعلام آمادگی شرکت متروی تهران برای اجرای پروژه

خبر تاریخ خبر: 1404/01/24

با پیگیری‌های مستمر فرماندار ویژه شهرستان ورامین و هماهنگی نماینده دشت ورامین در مجلس، شرکت متروی تهران برای آغاز عملیات اجرایی پروژه متروی تهران–ورامین اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ورامین‌نامه به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان ورامین، جلسه‌ای با محوریت بررسی پروژه متروی تهران–ورامین با حضور نعمت‌الله فرزان‌پور مدیرعامل شرکت متروی تهران، حسین نظری رئیس هیأت مدیره، اعضای هیأت مدیره این شرکت و جمعی از مسئولان منطقه در محل فرمانداری برگزار شد.

در این نشست که با هماهنگی علی خزایی نماینده مردم دشت ورامین در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، بر لزوم تسریع در اجرای این پروژه مهم تأکید شد. خزایی با اشاره به مطالبه گسترده مردم گفت: «مترو خواسته جدی حدود یک میلیون نفر از مردم دشت ورامین است و با جدیت آن را پیگیری خواهیم کرد.»

در ادامه جلسه، حسین عباسی فرماندار ویژه شهرستان ورامین با اشاره به ظرفیت‌های موجود برای جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با در نظر گرفتن شعار سال، اظهار داشت: «مترو یک مطالبه عمومی و ضروری برای تمامی اقشار ورامین است و تحقق آن با برنامه‌ریزی و تعامل ممکن خواهد بود.»

بر اساس تصمیمات این نشست، کارگروه تخصصی مترو ورامین–تهران به‌زودی تشکیل خواهد شد تا در جلسات کارشناسی با حضور مدیرعامل شرکت متروی تهران و سایر مدیران و کارشناسان، گام‌های عملیاتی این پروژه مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گیرد.

اطلاعات

نویسنده : رسول سالاری

منبع : فرمانداری ورامین

تبلیغات

نظرات


تمامی نظرات پس از تایید، نمایش داده خواهند شد.