بازدید فرماندار ورامین از نمایشگاه هنرهای تجسمی

خبر تاریخ خبر: 1403/11/27

حسین عباسی، فرماندار ویژه ورامین، به همراه جمعی از مسئولان از نمایشگاه هنرهای تجسمی بازدید کرد و بر اهمیت توجه به هنر و حمایت از هنرمندان تأکید کرد.

به گزارش ورامین‌نامه، عصر جمعه، ۲۶ بهمن‌ماه، حسین عباسی فرماندار ویژه ورامین، به همراه حامد معاف بخشدار مرکزی، سید مصطفی قاسمی رئیس حوزه فرمانداری و داریوش خزایی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، از نمایشگاه هنرهای تجسمی بازدید کردند.

در این بازدید، حسین عباسی با اشاره به جایگاه هنر در جامعه اظهار داشت: «روح هر جامعه به هنر آن وابسته است و شهرستان ورامین، با تاریخ غنی و حضور هنرمندان توانمند، ظرفیت بالایی در این حوزه دارد.»

وی همچنین با اشاره به سفر رئیس‌جمهور در اسفندماه، این رویداد را فرصتی برای پیگیری مطالبات فرهنگی شهرستان دانست و ابراز امیدواری کرد که با حمایت‌های استانی، مشکلات موجود برطرف شود.

فرماندار ویژه ورامین در پایان، ضمن تقدیر از هنرمندان، بر لزوم همکاری بیشتر نهادهای مسئول برای ارتقای فضای فرهنگی شهرستان تأکید کرد.

اطلاعات

نویسنده :

منبع : فرمانداری ورامین

تبلیغات

نظرات


تمامی نظرات پس از تایید، نمایش داده خواهند شد.