یک کشتارگاه غیرمجاز که اقدام به ذبح و توزیع احشام تکسمی (اسب و الاغ) میکرد، در شهرستان اسلامشهر شناسایی و پلمب شد.
به گزارش ورامیننامه، محمد خدامی، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسلامشهر، از کشف و تعطیلی یک کشتارگاه غیرمجاز احشام تکسمی (اسب و الاغ) خبر داد. وی اظهار کرد: کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان اسلامشهر با همکاری مأموران نیروی انتظامی، پس از دریافت گزارشهای مردمی، این محل غیرمجاز را شناسایی و بازرسی کردند.
وی افزود: در این کشتارگاه غیرمجاز و غیربهداشتی، تعداد ۱۰ رأس از احشام تکسمی و سایر موارد غیرمجاز کشف و ضبط شد.
خدامی با اشاره به تبعات سنگین چنین تخلفاتی تأکید کرد: با تشکیل پرونده قضایی، مراحل قانونی برای برخورد با متخلفان در حال پیگیری است.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی در حوزه کشتار، توزیع و عرضه مواد پروتئینی غیربهداشتی، موضوع را از طریق شماره ۵۶۴۶۷۲۸۲ به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.
رئیس اداره دامپزشکی اسلامشهر در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان حتماً گوشت مصرفی خود را از مراکز معتبر و محصولاتی که دارای برچسب و مهر دامپزشکی هستند، تهیه کنند.
انتهای پیام/
نویسنده : رسول سالاری
منبع : خبرگزاری تسنیم