تنش در بازگشت موسیمانه به ایران؛ مدیران استقلال با مشکلات مالی مواجه شدند

خبر تاریخ خبر: 1403/11/09

مدیران استقلال با چالش‌های مالی در پرداخت مطالبات موسیمانه روبه‌رو شدند و این موضوع باعث بروز تنش‌های شدیدی میان سرمربی پیشین آبی‌ها و باشگاه شد.

به گزارش خبرنگار ورامین‌نامه به نقل از تسنیم، شب پرتنشی میان باشگاه استقلال و سرمربی سابق این تیم، پیتر موسیمانه، رخ داد. در این شب، مدیران وقت استقلال در نامه‌ای به وکیل موسیمانه اعلام کردند که رقم درخواستی سرمربی پیشین برای مطالباتش بسیار بالا است و به نظر نمی‌رسد مبلغ درخواستی صحیح باشد.

در ادامه، باشگاه استقلال با ارسال نوتیس به موسیمانه، مبلغ ۱۶۰ هزار دلار از مطالبات او را به حساب بانکی وی در آفریقای جنوبی واریز کرد. با این حال، به دلیل مشکلاتی در فرآیند انتقال، باقی‌مانده مبلغ به حساب موسیمانه واریز نشد و این پول برگشت خورد.

در واکنش به این موضوع، مدیران استقلال به موسیمانه پیشنهاد دادند که حسابی در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس باز کند. موسیمانه و برخی از دستیارانش با وجود سفر به امارات، ایمیلی دیگر به باشگاه استقلال ارسال کردند و اعلام کردند که به دلیل عدم دریافت کامل مطالبات، به باشگاه ۲۴ ساعت فرصت می‌دهند تا باقی‌مانده پول پرداخت شود؛ در غیر این صورت، آن‌ها تصمیم به بازگشت به ایران نخواهند گرفت.

این بحران مالی و تنش‌ها باعث شد که روابط میان موسیمانه و باشگاه استقلال به شدت دچار بحران شود و بازگشت او به ایران به مخاطره بیفتد.

انتهای پیام/

اطلاعات

نویسنده : رسول سالاری

منبع : خبرگزاری تسنیم

تبلیغات

نظرات


تمامی نظرات پس از تایید، نمایش داده خواهند شد.