امام جمعه منطقه خیرآباد شهرستان ورامین گفت: سیاست جمهوری اسلامی تبادل و تعامل با کشورهای همسایه است و سرنوشت کشورهای مسلمان و همسایه برای جمهوری اسلامی مهم است.
حجت الاسلام جعفر طزری امام جمعه منطقه خیرآباد شهرستان ورامین ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن سفارش خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: خداوند در سوره بلد بعد از قسم به سرزمین مکه و قسم به حضرت ابراهیم و اسماعیل حقیقتی را بیان میکند که بسیاری از آن غافل هستند، انسان از آغاز زندگى حتى از آن لحظه اى که نطفه او در قرارگاه رحم واقع مى شود، مراحل زیادى از مشکلات و درد و رنجها را طى مىکند تا متولد شود و بعد از تولد در دوران طفولیت و سپس جوانى و از همه مشکل تر دوران پیرى، مواجه به انواع مشقتها و رنجها است و این است طبیعت زندگى دنیا و انتظار غیر آن داشتن اشتباه است.
وی افزود: انسان در حالیکه او قدرتى ندارد ولى چون بر مرکب غرور سوار است، هر کار خلاف و گناه و جرم و تجاوزى را مرتکب مىشود و گویى خود را در امن و امان مى بیند و از قلمرو مجازات الهى بر کنار تصور مىکند، هنگامى که به قدرت مىرسد تمام احکام الهى را زیر پا مى گذارد و مطلقا خدا را بنده نیست، آیا به راستى چنین مى پندارد که از چنگال مجازات پروردگار رهایى مىیابد، چه اشتباه بزرگى! این احتمال نیز داده شده که منظور ثروتمندانى هستند که مى پنداشتند احدى توانایى ندارد ثروت آنها را بگیرد و نیز گفته شده منظور کسانى هستند که معتقد بودند احدى آنها را در برابر اعمالشان بازخواست نمىکنند ولى آیه مفهوم جامعى دارد که ممکن است همه این تفسیرها را شامل شود.
امام جمعه خیرآباد با اشاره به اینکه در هفته آینده در سالروز شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا قرار داریم، گفت: شهادت این انسان برجسته حامی پیامبر اسلام را تسلیت عرض نموده و علو درجات را برای ایشان مسئلت دارم، حضرت حمزه جزء کسانی است که در روزگار سختی و تنهایی پیامبر اسلام(ص) ایمان آورد و با شمشیر خود از پیامبر حمایت کرد و در مقابل سران کفر و شرک ایستاد و سرانجام به شهادت رسید.
حجت الاسلام طزری بیان کرد: در آستانه سالروز رحلت حضرت عبدالعظیم حسنی قرار داریم کسی که مرقد او انسان را به یاد مرقد حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام می اندازد امامزاده انقلابی که در طول دوران حیات خود چون وضع جامعه را بر خلاف اسلام و قرآن میدیدند، طبق انگیزهی اسلامی و قرآنی درستی، در صدد امر به معروف و نهی از منکر بر میآمدند یعنی در زمینهی نابسامانیها و ناهنجاریهای اجتماعی، احساس مسؤولیت میکردند تا اوضاع را اصلاح کنند.
وی با اشاره به مسائل روز خاطرنشان کرد: در هفته گذشته در بعد سیاست خارجی اتفاقات بسیار خوبی برای کشور و منطقه انجام گرفت که نشان دهنده انسجام و هماهنگی بین کشورهای محور مقاومت در منطقه است.
خطیب جمعه خیرآباد گفت: سفر رئیس جمهور عراق به ایران و دیدار با مقام معظم رهبری همچنین سفر وزیر امور خارجه کشورمان به لبنان و بازدید از مناطق صفر مرزی رژیم غاصب صهیونیستی و سفر ریاست محترم جمهور بعد از ۱۳ سال به دمشق، آنچه از مجموع این سه سفر بدست می آید این است که جمهوری اسلامی همواره از متحدان منطقه ای خود حمایت کرده و در مشکلات و سازندگی تنهایشان نخواهد گذاشت.
وی در پایان عنوان کرد: سیاست جمهوری اسلامی تبادل و تعامل با کشورهای همسایه است و سرنوشت کشورهای مسلمان و همسایه برای جمهوری اسلامی مهم است و کسانیکه قصد چپاول و غارت کشورهای اسلامی را دارند باید از این منطقه خارج شوند و رژیم غاصب صهیونیستی امروز بیش از هر زمان دیگر در محاصره کشورهای محور مقاومت قرار دارد.
نویسنده : زهرا سادات شیرازی
منبع : خبرگزاری شبستان