فرماندار پیشوا: رویکرد بوم‌گردی زمینه‌های رشد اشتغال روستایی در پیشوا را فراهم می‌کند

خبر تاریخ خبر: 1396/09/13

فرماندار پیشوا با اشاره اینکه رویکرد بوم‌گردی یکی از زمینه‌های ایجاد اشتغال روستایی در پیشوا است، گفت: با ایجاد کاشانک‌ها در روستاهای مقصد گردشگری و تولید و فروش محصولات روستایی، فرصتی برای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی روستا فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پیشوا، محمدکرم محمدی در جلسه کمیسیون امور بانوان شهرستان پیشوا که در فرمانداری برگزار شد، با اشاره به زلزله غرب کشور اظهار داشت: زلزله کرمانشاه نه‌تنها مردم آن منطقه بلکه تمام مردم ایران را عزادار کرد و همدلی و نوع‌دوستی مردم این سرزمین را به نمایش گذاشت.

وی با بیان اینکه بی‌شک بخش اعظمی از زلزله‌زدگان غرب کشور که عزیزان و زندگی خود را از دست‌داده‌اند، با مشکلات روحی، روانی و جسمی دست به گریبان شده‌اند تصریح کرد: بخش گسترده‌ای از مشکلات زمان بحران مربوط به ندادن آموزش‌های صحیح به شهروندان است که فقر این آموزش‌ها سبب می‌شود تا خدمت‌رسانی به‌موقع به آسیب‌دیدگان صورت نپذیرد و یا به‌کندی انجام پذیرد.

فرماندار پیشوا ادامه داد: نیازمند آموزش‌های مستمر بحران برای مردم و مدیران هستیم تا بتوانیم در زمان وقوع حوادث، در همان ساعات اولیه و بدون سردرگمی نسبت به انجام اقدامات مناسب ورود پیدا کنیم.

وام‌های با نرخ پایین و وثیقه‌های ارزان، سبب توسعه کارآفرینی روستایی و افزایش اشتغال می‌شود

محمدی با اشاره به لزوم افزایش کارآفرینی در روستاها بیان کرد: دولت به‌صورت جدی از طرح‌ها و کارگاه‌هایی که بازدهی مناسبی دارند، حمایت می‌کند و اعتبارات خوبی نیز برای این منظور پیش‌بینی کرده است؛ وام‌هایی که با نرخ پایین و وثیقه‌های ارزان به متقاضیان ارائه می‌شود، فرصت مناسبی برای توسعه کارآفرینی روستایی و افزایش اشتغال است.

وی ضمن اشاره به مشکلات حوزه اشتغال عنوان کرد: یکی از گره‌های اساسی بر سر راه اشتغال کشور، مهارت‌محور نبودن آموزش‌هاست و اگر آموزش‌ها هم‌راستا با اشتغال پیش برود، به‌طور حتم بخش زیادی از مشکلات این حوزه رفع می‌شود.

مهارت‌محوری و سنجش محصولات بر اساس نیاز بازار رونق اشتغال و توسعه اقتصادی را به دنبال دارد

فرماندار پیشوا با بیان اینکه یکی دیگر از موانع اشتغال، عدم تعریف بازار مناسب است گفت: وقتی محصولی تولید می‌شود، بدون آنکه ظرفیت‌های بازار برای آن در نظر گرفته شود و یا بازار مناسبی برای آن پیش‌بینی شود، به‌طور حتم نه‌تنها منتهی به سود نمی‌شود، بلکه موجب زیان نیز خواهد شد.

محمدی بالا بودن هزینه‌های تولید را از دیگر مشکلات حوزه اشتغال دانست و افزود: اگر آموزش‌ها بر مبنای مهارت‌محوری صورت بگیرد و محصولات بر اساس نیاز بازار و با هزینه‌های مناسب، تولید شوند، به‌طور حتم شاهد رونق اشتغال و توسعه اقتصادی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه کشاورز پیشوایی از خردادماه تا اواسط شهریورماه برای فروش محصول خود با مشکلاتی روبروست اظهار داشت: بازار، قدرت جذب محصولات کشاورزی را ندارد و به همین دلیل کشاورز در فروش آنچه تولید کرده، ناتوان است و با ایجاد بازار مناسب می‌توان به توانمند شدن کشاورزان کمک کرد.

رویکرد بوم‌گردی زمینه‌های رشد اشتغال روستایی در پیشوا را فراهم می‌کند

فرماندار پیشوا خاطرنشان کرد: در پیشوا ظرفیت‌های اشتغال در حوزه‌های زراعی و دامی بسیار فراوان است؛ اما مسأله آنجاست که کمتر جوان تحصیل‌کرده‌ای را می‌بینیم که در این حوزه‌ها مشغول به کار باشد.

محمدی با اشاره به اینکه رویکرد بوم‌گردی یکی از زمینه‌های ایجاد اشتغال روستایی است تصریح کرد: با ایجاد کاشانک‌ها در روستاهای مقصد گردشگری و تولید و فروش محصولات روستایی ازجمله صیفی‌جات، ترشی‌جات، صنایع‌‌دستی و نظایر این‌ها برای ارائه خدمت به گردشگران، ضمن پویایی روستا فرصتی برای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی آن فراهم می‌آید.

پارک بانوان در پیشوا احداث می‌شود

وی ضمن اشاره به احداث پارک بانوان در پیشوا گفت: احداث این پارک جزء مصوبات شورای برنامه‌ریزی استان بوده، این مصوبات لازم‌الاجرا است و بهترین مکان برای راه‌اندازی این پارک، باغ ملی است که در اختیار شهرداری و شورای اسلامی شهر است.

فرماندار پیشوا خاطرنشان کرد: اعتبارات مناسبی برای اجرای این پروژه در نظر گرفته شده و این خواسته جامعه زنان پیشوا از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر است تا هرچه سریع‌تر به این نیاز به‌حق آنان، پاسخ مناسبی داده شود.

اطلاعات

نویسنده : فاطمه سالاري

منبع : خبرگزاری تسنیم

تبلیغات

نظرات


تمامی نظرات پس از تایید، نمایش داده خواهند شد.